فیلم آموزش باقلوای گردویی

فیلم آموزش باقلوای گردویی

باقلوای گردویی 

 

مواد لازم : 

خمیر باقلوا ای دو 

گردوی خرد شده 

کره

پودر دارچین 

پودر پسته برای تزیین 

 

مواد لازم برای تهیه شهد : 

شکر     ۱ پیمانه

آب      ۱/۵ پیمانه

هل     ۵ عدد

گلاب   ۳ ق غ

آبلیمو ۱ ق چ

عسل ۲ ق چ

 

طرز تهیه:

کف قالب را با کره چرب می کنیم . ۵ لایه خمیر باقلوا که هر لایه با کره چرب شده روی هم می دهیم . مغز گردو خرد شده را روی آن اضافه می کنیم و پودر دارچین روی آن میریزیم و مجددا ۵ لایه دیگر خمیر باقلوا که چرب شده روی آن قرار می دهیم. خمیرها را در داخل قالب برش می زنیم و در فر بمدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا طلایی شود. در انتها روی باقلوا گردویی شربت که با محیط هم دما شده میریزیم.

تعداد بازدید: ۲۸۴