فیلم تهیه کونفه با همکاری سفیر برند ای دو استاد رنجبر

فیلم تهیه کونفه با همکاری سفیر برند ای دو استاد رنجبر

 
 
طرز تهیه کونفه كادايف شیرینی ترکیه ای
این شیرینی که در زبان ترکی استانبولی "کونفه" و در زبان عربی " كنافة" نامیده می شود، نوعی شیرینی پنیری متعلق به خاورمیانه است که در شربت خیسانده می شود و در اصل در دوره امپراتوری عثمانی درست می شده است.
 
این دسر خوشمزه که دسر مخصوص کشورهای لبنان، اردن، سوریه، فلسطین و مصر است، بسیار شبیه به كادايف یونانی و کونفه ترکیه ای و كادايف نانی است.  مواد اصلی آن رشته های كادايف است و داخل آن پنیرهای نیمه نرم مانند موزارلا می ریزند. معمولاً آن را با پسته یا گردو سرو می کنند.
 
مواد لازم برای شربت کونفه:
 آب  1 فنجان
 شکر  1/2 فنجان
 
مواد لازم برای کونفه كادايف(شیرینی ترکیه ای):
 تل كادايف   150 گرم
 کره  100 گرم
 کره اضافی برای چرب کردن ظرف  1 قاشق غذاخوری
 پنیر، کشدار بدون نمک  100 گرم
 پسته، آسیاب شده برای تزئین  1 قاشق چایخوری
 
1. اول شربت کونفه را آماده کنید. آب و شکر را در قابلمه ای بریزید و بجوشانید.
2. شعله زیر قابلمه را کم کنید و بگذارید نیم ساعت بجوشد و کمی غلیظ شود. سپس بگذارید سرد شود.
3. فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
4. رشته هاي تل كادايف را به تکه های کوچکتر برش بزنید.
5. کره را آب کنید و رشته های كادايف را با کره خوب مخلوط کنید.
6.قالب مخصوص یا ماهیتابه را با یک قاشق کره اضافی چرب کنید.
7. نصف رشته ها را ته قابلمه بطور یکنواخت بچینید.
8. پنیرها را بطور یکنواخت روی رشته ها بریزید.
9. بقیه رشته ها را روی پنیر بریزید و با کف دست روی آنها فشار وارد آورید و کمی کره روی آن بزنید.
10. حدود 20 الی 30دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند.
11. بلافاصله بعد از درآوردن ظرف از فر، شربت سردرا روی آنها بریزید.
12. بگذارید شربت به خورد آن برود و پودر پسته را روی آن بپاشید و داغ داغ سرو کنید و همچنین روی آن می توانید با خامه یا بستنی تزئین کنید.⚜️
اینستاگرام: https://instagram.com/eidoco
کانال تلگرام: https://t.me/eidoco
تعداد بازدید: ۵۴