
طرز استفاده از محصول خمیر پیتزای ای دو
تهیه پیتزای گوشت و قارچ با خمیر ای دو (دستور سفیر برند شرکت ای دو استاد شهیر)
مواد لازم : گوشت تفت داده شده 200 گرم ، پنیر پیتزا یک پیمانه ، پیاز سرخ شده دو قاشق ، قارچ سرخ شده 2/1 پیمانه ،
سس کچاپ دو قاشق سوپ خوری ، پودر اورگانو ، سس مخصوص پیتزا ، روغن مایع 4/1 پیمانه ، ماست 4/1 پیمانه ، زعفران
دم کرده 1 قاشق سوپ خوری ، نمک و فلفل
قالب پیتزا را چرب کرده و یک ورق از خمیر یوفکای گرد ای دو مخصوص پیتزا انداخته و روی آن با قلم مو از سس مخصوص پیتزا کشیده و
ورق دوم را روی آن انداخته سپس بدین صورت 3 تا 4 لایه انداخته و لای هر کدام به ترتیب سس می زنیم ، در لای آخری سس کچاپ
مالیده ، پودر اورگانو پاشیده ، سپس نصف پنیر پیتزا را روی آن ریخته ، مواد میانی را مخلوط کرده و روی آن می ریزیم سپس مانده پنیر
پیتزا را روی آن ریخته ، به مدت یک ربع با حرارت 180 درجه سانتی گراد در قسمت طبقه میانی فر قرار می دهیم تا پنیر روی آن
آب شده و طلایی گردد .
اینستاگرام: https://instagram.com/eidoco
کانال تلگرام: https://t.me/eidoco